Gianluigi Donnarumma jagas av Real Madrid

Gianluigi Donnarumma jagas av Real Madrid

Storklubben vill värva den unge målvakten

Enligt nya uppgifter skall Real Madrid vara mycket intresserade av att värva AC Milans omtalade och mycket talangfulle målvakt Gianluigi Donnarumma, som även jagas av Juventus som ersättare till legendaren Gianluigi Buffon.

Många är de som är intresserade av AC Milans målvaktsunder Gianluigi Donnarumma. Den blott 17-årige målvakten är en startspelare i Milan-laget och levererar vecka efter vecka för sin ringa ålder. Med sina starka prestationer har den unge målvakten dragit till sig mycket uppmärksamhet och det lovas stora ting av honom i framtiden. Milan är desperata och väldigt självsäkra på att kunna behålla målvakten, med framför allt konkurrenterna Juventus som är honom hack i häl, detta då de ser honom som den perfekte ersättaren till Gianluigi Buffon, målvaktslegendaren som snart kommer att lägga skorna på hyllan.

Nu rapporteras det om att en ny pjäs har kommit in i spelet, nämligen storklubben Real Madrid, detta skriver TMW. Enligt uppgifter skall de spanska kungligheterna vara mycket intresserade av Donnarumma och de sägs ha tagit kontakt med spelarens agent, Mino Raiola, för att kunna börja förhandla om en eventuell affär. Milan själva väntar enbart på att spelaren skall bli 18 år gammal, den 25 februari nästa år, då det sägs att han kommer att skriva under ett nytt kontrakt för den italienska klubben, men med Real med i leken kan det svänga fort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply