Officiellt: Roma köper loss Stephan El Shaarawy

bet365
Officiellt: Roma värvar Stephan El Shaarawy på permanent deal

Efter en utlåning i våras

Roma, som har haft anfallaren Stephan El Shaarawy på lån under vårsäsongen från Milan väljer nu att utnyttja utköpsklausulen och värva italienaren på en permanent deal som sträcker sig till 2020.

AS Roma bekräftar på sin hemsida att de har gjort upp med AC Milan och har värvat anfallaren Stephan El Shaarawy på en permanent deal. El Shaarawy kom till Roma i januari och har under våren varit på utlåning från Milan och spelaren har funkat så bra i laget att Roma bestämde sig för att utnyttja utköpsklausulen i spelarens kontrakt och värva honom permanent. Klubben fick betala 13 miljoner euro och El Shaarawy står under kontrakt hos Roma i fyra år, alltså till 30 juni 2020.

– Idag är en väldigt speciell dag för mig eftersom jag nu är en Romaspelare i varje aspekt, sade El Shaarawy.

– Jag skulle vilja tacka presidenten, Mr Pallotta, sportdirektören Walter Sabatini, tränare Luciano Spalleti, mina lagkamrater och hela AS Romapersonalen för de tro som de har visat mig från dag ett – speciellt Giallorossi fansen, som välkomnade mig med värme och kärlek. Tillsammans kommer vi uppnå stora saker … Daje Roma!, fortsatte spelaren.

Förra säsongen gjorde El Shaarawy åtta mål på 16 Serie A matcher, plus två stycken i Champions League. Sin karriär inledde han i Genoa innan han 2011 gick till Milan. Första halvan av säsongen spenderades på lån till det franska laget AS Monaco innan han återvände till Stadio Olimpico.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply