Inter intresserade av Lyon-duo

bet365

Inter har inte haft en alltför lyckad säsong. Efter 28 omgångar ligger man på en tiondeplats och någon europaplacering verkar det inte att bli. Milano-klubben förväntas göra en hel del förstärkningar inför den kommande säsongen samtidigt som man tidigare har bekräftat att spelare som Vidic och Kovacic stannar i klubben. Två namn som nyligen har poppat upp, återfinns i franska Lyon.

Det handlar om duon Nabil Fekir och Alexandre Lacezette, som båda är av intresse. Corriere dello Sports skriver på torsdagen att duon ska bli en viktig del i förstärkningen som ska ta Inter till Champions League nästa säsong – och under sommarens transferfönster kommer klubben buda på Lyons offensiva duo.

21-årige Fekir har tillhört Lyon under hela sin professionella karriär och har bidragit med en hel del offensiv kraft, medan 23-årige Lacezette även han har gjort det starkt sedan han flyttades upp i A-laget i 2009. De båda har varit jagade av ett flertal Serie A- som Premier League-klubbar under hösten och kan med stor sannolikhet byta klubb till nästa säsong. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply