bet365

”Gonzalo Higuain gjorde inget fel”

"Higuain gjorde inget fel"

Försvaras av sin fader

Gonzalo Higuain har kritiserats av många i Neapel efter att spelaren flyttat från Napoli till Juventus. Nu väljer spelarens far att försvara sin son, uppger Football Italia.

I veckan blev det officiellt att Gonzalo Higuaín är klar för Juventus. Spelaren lämnar därmed Napoli efter succésäsongen 2015/2016, där han tangerade Serie As målrekord på 36 mål på en säsong. Efter övergången blivit officiell har Higuain kritiserats av flera personer med kopplingar till Napoli. På grund av detta väljer nu spelarens far Jorge Higuain att försvara sin son.

– Gonzalo Higuain gjorde inget fel, eftersom att hans kontrakt innehöll möjligheten att lämna för ett annat lag, säger Jorge Higuain enligt Football Italia.

– När han återvänder till Neapel kommer han att få leva med buandet och skällsorden. Dock så hoppas jag att det inte händer, eftersom att han var den som ledde Napoli och tog klubben tillbaka till Champions League.

Bråk mellan Higuain och presidenten

Efter att Higuain valt att lämna Napoli har det uppstått ett bråk mellan spelaren och Napolis president Aurelio De Laurentiis. Presidenten har anklagat argentinaren för att ha svikit klubben, och sedan svarade spelaren genom att säga att hans relation till De Laurentiis var en av de stora anledningarna till att han valde att flytta från NeapelHiguains far understryker nu sin sons uttalande.

– Gonzalo (Higuain) lämnade Napoli eftersom att hans relation med presidenten hade blivit väldigt dålig, säger Jorge Higuain enligt Football Italia.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply