Serge Aurier lämnar Paris Saint-Germain för Juventus?

Skandalomsusade försvararen på väg till Juventus

Serge Aurier kan vara på väg bort från Paris Saint-Germain, då han uppges vara av intresse för den italienska storklubben Juventus.

Tidigare i våras hamnade Paris Saint-Germains lovande ytterback Serge Aurier i rejält blåsväder. I appen Periscope lade han upp en video där han hånade sin tränare Laurent Blanc och även lagkamraten Zlatan Ibrahimovic. Något som väckte starka reaktioner och uteslöt honom från truppen under en tid. Men nu har PSG valt att förlåta 23-åringen för hans handlingar och har därför inkluderat honom igen. Men man är inte helt främmande för att göra sig av med honom under kommande transferfönster ändå, och nu kan en klubbadress vara funnen.

Juventus förbereder bud på Aurier

Det är Sport Mediaset som rapporterar att Juventus vill locka till sig ivorianen. PSG värvade honom från Toulouse förra sommaren för 10 miljoner euro och har nu satt en prislapp på 15 miljoner euro för att släppa honom, en summa som Serie A-klubben anser vara överkomlig. Men italienarna får rejäl konkurrens på marknaden, då både Bayern München och Arsenal ska vara intresserade av att underteckna spelaren.

Serge Auriers kontrakt med Paris Saint-Germain löper ut år 2019.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply