Thiago Silva ställer ultimatum till Paris Saint-Germain

Thiago Silva ställer ultimatum till Paris Saint-Germain

Vill antingen förlänga nu eller lämna

Thiago Silva och hans agent har satt hårt mot hårt med Paris Saint-Germains president Nasser Al-Khelaifi och har sagt att de kräver en kontraktsförlängning nu eller så kommer Silva att lyssna på erbjudanden från andra klubbar.

Thiago Silva och hans agent Paolo Tonietto har valt att ställa ett ultimatum till Paris Saint-Germain och deras president Nasser Al-Khelaifi rapporterar Mundo Deportivo. Det rör sig om det faktum att Silva ännu inte har fått något förlängt kontrakt och hans nuvarande kontrakt kommer att gå ut till sommaren. Detta innebär att han kommer att kunna lämna klubben gratis, vilket har satt igång varningsklockor och alarm hos många toppklubbar i Europa. Brasilianarens agent menar på att de redan har fått in bud från ”tre eller fyra stora lag” för den 32årige försvararen. Ultimatumet består alltså i det faktum att Silva vill ha en kontraktsförlängning nu eller så väljer dem att se sig om efter andra bud i januarifönstret.

– Det är väldigt viktigt för alla – både för oss och för PSG – att allting är klart till december. Vi kan föreställa oss att lämna PSG om klubben inte har gett oss ett erbjudande till dess. Vi har redan erbjudanden från tre eller fyra stora lag. Men Thiagos önskan är att stanna i PSG. Han mår mycket bra i Paris och så gör hans familj. Men allting hänger på vad klubben vill, sade Thiagos agent Tonietto via Daily Mail.

Bland annat FC Barcelona rapporteras vara inresserade och de spanska jättarna är uppdaterade om allt som händer runt om kring spelaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365