bet365

Manchester City utmanar PSG om José Luis Gayá

Manchester City utmanar PSG om José Luis Gayá

Talangen är jagad

Valencias unge och mycket lovande vänsterback José Luis Gayá är eftertraktad på den internationella marknaden och jagas redan av franska Paris Saint-Germain med Manchester City som nu ansluter i jakten om 21åringens underskrift.

Valencia har en otrolig talang i deras unge men formstarke vänsterback José Luis Gayá. Spanjoren är uppvuxen i Valencia och har tillbringat hela sin karriär i klubben, där han fick komma upp till a-laget som sextonåring och de senaste två åren har han varit en startspelare för La Ligaklubben, som omväxlande har spelat Europa League och Champions League. Gayás insatser har gjort att han har dragit uppmärksamheten till sig från flertalet andra stora klubbar runt om i Europa.

Bland annat de franska mästarna Paris Saint-Germain har under en tid haft sina ögon på vänsterbacken och rapporteras vara väldigt intresserade skriver The Times. Den 21årige vänsterbacken har även väckt intresse hos Manchester City som nu sägs vara beredda på att utmana PSG i en chans att värva den spanske landslagsmannen först och det kan komma att bli en utmaning som i slutändan enbart handlar om pengar.

För närvarande står den unge talangen under kontrakt med Valencia fram till juni 2020 och det ser väldigt otroligt ut att vänsterbacken skulle lämna redan i januarifönstret.

Gayá har även varit med och medverkat i alla Spaniens ungdomslandslag ända sedan U17-nivån och har stadigt flyttat upp i rankingen och spelar för närvarande för U21-laget, som går igenom ett spännande kval till EM för närvarande.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365