Diego Godin lockar Edinson Cavani till Atletico Madrid

Diego Godin lockar Edinson Cavani till Atletico Madrid

Försöker få landsmannen till Vicente Calderon

Diego Godin, den stadige mittbacken i Atletico Madrid, har berättat att försöker få landsmannen och Paris Saint-Germainanfallaren Edinson Cavani att flytta till Atletico Madrid till sommaren.

Paris Saint-Germain har redan förlorat en av sina anfallare i Zlatan Ibrahimovic, som häromdagen gjorde officiellt att han inte kommer att fortsätta i det franska laget efter sommaren. Det letas efter ersättare till svensken och ryktena är många om vem som kan komma in istället. Det kan dessutom komma att bli ännu en transfer för en PSG-stjärna då Edinson Cavani ryktas att gå till Atletico Madrid, som vi på Silly Season Sverige tidigare har skrivit om. Nu bekräftar Atletico Madrids mittback Diego Godin ryktena ytterligare, då han för den spanska radiokanalen El Partido de las 12 uppger att han har varit i kontakt med anfallaren och försökt övertyga honom om att en transfer till Atletico är det rätta.

– Jag har ringt Cavani flera gånger för att be honom att flytta till Atleti. Han älskara Atletico och sättet vi spelar på, för det är mycket som Uruguays landslag. Han skulle bli överlycklig över att komma, sade Godin enligt football-espana.

Godin säger vidare att det är ett tecken på hur långt Atletico har kommit, när de kan attrahera en spelare så stor som Cavani att komma till klubben och han berättade själv att han hade erbjudanden från andra klubbar förra året som han tackade nej till.

– Det fanns ett lag som erbjöd mycket pengar och jag ville inte gå. Du kan gå till många mer ekonomiskt starka klubbar, men ingen får ut så mycket av den individuelle spelaren som Atletico, sade Godin.

-Atletico brukade vara en säljande klubb. Idag kan de behålla sina unga spelare, avslutade han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply