Uppgifter: Riyad Mahrez går till Arsenal

Uppgifter: Riyad Mahrez går till Arsenal

Affären sägs vara så gott som klar

Enligt rapporter så skall det algeriska mittfälts-esset Riyad Mahrez vara klar att lämna Premier Leaguemästarna Leicester City för att ansluta till Londonklubben Arsenal.

Arsenal, ett av topplagen i Premier League, har under flertalet säsonger fått motta publika utskällningar från sina egna supportrar då de inte anses värva tillräckligt mycket eller tillräckligt bra under somrarnas transferfönster. Mest märkbart var det kanske under förra sommarens transferfönster när Londonklubben enbart värvade målvakten Petr Cech från Chelsea. Hittills i sommar har Arsene Wenger och Co. värvat in toppmittfältaren Granit Xhaka från Bundesligaklubben Mönchengladbach men supportrarna kräver trots detta fler spelare och större namn. Nu kan det komma att bli verklighet.

Enligt rapporter i Frankrike skriver den franska Europsportversionen via Metro att Leicester Citys målspruta Riyad Mahrez skall vara på väg till Arsenal. Om den algeriske anfallaren har det tidigare sagts att han kommer att stanna, detta enligt Leicesters mästartränare Claudio Raineri som sade att anfallaren skulle bli kvar med Leicester.

– Det är över, marknaden är stängd här. Mahrez vill stanna, sade Ranieri förra veckan.

Leicester har lyckats med att hålla bland annat just Arsenal borta från deras stjärnanfallare Jamie Vardy, men i förra veckan fick vi följa hur supermittfältaren N’Golo Kanté lämnade mästarlaget, också för London men i Chelsea istället och nu finns det en stor chans att Arsenals bud på 41 miljoner pund för yttern går igenom. Ranieris kommentarer sägs enbart vara en plott för att lura iväg intresse från annat håll och ha en chans att få 25åringen att skriva under ett nytt kontrakt med mästarna.

Arsene Wenger skall ha träffat Mahrezs agent efter Arsenals 1-1 träningsmatch mot Lens på fredagskvällen och det sägs att ett 41 miljoner pund bud kommer att komma officiellt för den målglade yttern.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply