Uppgifter: Manchester United lägger bud på James Rodriguez

Uppgifter: Manchester United lägger bud på James Rodriguez

Colombianen har inte uppfyllt förväntningarna

Real Madrid vill göra sig av med den colombianske anfallaren James Rodriguez, då han inte sägs prestera på den nivå som tränare Zinedine Zidane efterfrågar och Manchester United rapporteras vara intresserade.

Colombianen James Rodriguez kom fram som ett stjärnskott sommaren 2014, då han representerade sitt hemland Colombia och gjorde en riktigt stark insats i sitt första VM. Därefter fanns det många stora europeiska klubbar som höll sina ögon på den unge talangen innan Real Madrid slutligen slog till och Rodriguez blev en i Los Merengues. Sedan dess har den offensive mittfältaren fått spela en del, men funnit det svårt med Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och Karim Benzema som alla går före i rangordningen.

Under den senaste säsongen har James inte alls fått så mycket speltid som önskat. I början av säsongen var han skadad och missade därmed många matcher i såväl La Liga som i Champions League, men även efter han återhämtat sig från sin skada blev han många gånger bortprioriterad eller fick komma in de sista 20 minuterarna. En tydlig signal från tränare Zinedine Zidane sades vara när James inte fick komma till insats under ens en minut av Champions Leaguefinalen.

Nu rapporterar den spanska tidningen El Confidencial att Manchester United skall vara medvetna om James situation i det spanska huvudstadslaget och kommer att lägga ett officiellt bud på mittfältaren. I måndags skall klubben ha träffat spelarens agent Jorge Mendes, för att klargöra att de är intresserade av att lägga ett bud. Uniteds VD Ed Woodward skall ha träffat Mendes och lagt fram ett bud på 65 miljoner euro för den colombianske nummer tio. James agent Mendes är även agent till Jose Mourinho och David De Gea.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365