Tottenham uppvaktar Barcelonas Cristian Tello

Tottenham uppvaktar Barcelonas Cristian Tello
bet365

Yttern har tackat nej till Liverpool

Enligt rapporter i de engelska medierna så är Londonklubben intresserad av att värva Barcelonas vänsterytter Cristian Tello, som för närvarande kommit tillbaka från en utlåningssäsong i Fiorentina.

Tottenham Hotspur är aktiva i sommarens transferfönster och håller utkik efter spännande spelare de kan förstärka sin trupp med. Tränare Mauricio Pochettino kommer att spela Champions League med sitt lag den kommande säsongen och då gäller det att ha en konkurrenskraftig grupp. Tottenham har redan gjort två starka värvningar under sommaren, Victor Wanyama från Southampton och Vincent Janssen från AZ Alkmaar.

I de engelska medierna sägs det nu att Tottenham har ögonen på Barcelonas vänsterytter Cristian Tello skriver Express. Tello har tillbringat de föregående två säsongerna ute på lån, först ett år i Porto och sedan ett år i Fiorentina. Han har även sedan tidigare blivit ihopkopplad med en flytt bort från Camp Nou och Barca då han är ute efter seniorlagsfotboll.

Det italienska Serie A-laget Fiorentina har varit positiva gällande en återkomst för Tellos del och även Jürgen Klopp i Liverpool är intresserad av den 24årige yttern. Men enligt rapporter så skall spanjoren ha tackat nej till en flytt till Anfield och dealen med Fiorentina ser ut att ha fallit igenom.

Tottenham sägs dock vara väldigt intresserade och Pochettino är engagerad i att fortsätta förstärka de offensiva möjligheterna efter värvningen av Janssen. Förra året gjorde Tello två mål på 15 Serie A-matcher för Fiorentina.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365