bet365

Officiellt: Narsingh till Swansea

Officiellt Narsingh till Swansea

Krisklubben gör klart med sitt första nyförvärv i januari

Swansea har under hösten befunnit sig i fritt fall, men idag kunde den nye tränaren Paul Clement presentera sitt första nyförvärv i yttern Luciano Narsingh.

Det händer mycket i Swansea just nu. Klubben ligger på nedflyttningsplats i Premier League, och har hittills under säsongen redan hunnit sparka två tränare. Nu har man istället anlitat Paul Clement som ny manager, och han började med att plocka in legendaren Claude Makelele som sin assistent.

Källor inifrån klubben har sagt att man i första hand är ute efter att stärka upp försvarsspelet som varit katastrof under hösten. Man har bland annat dragit i Holger Badstuber från Bayern München, samt svenske Martin Olsson där man enligt uppgifter har fått ett bud på ca 55 miljoner kronor accepterat utav svenskens klubb Norwich.

Men nu står det alltså klart att Clements först nyförvärv till spelartruppen blir den 26-årige holländske yttern Luciano Narsingh. Narsingh som slog igenom i Heerenveen i holländska Eredivisie redan som 20-åring. Två år senare värvades han utav PSV Eindhoven som han representerat sedan dess. Narsingh kan förut att spela ytter, även användas som anfallare. Han kostar Swansea 56 miljoner kronor att köpa loss.

Till Swanseas hemsida säger Paul Clement: – ”Jag är väldigt glad över att få välkomna Luciano till klubben. Swansea hade redan siktat in sig på honom innan min ankomst, men jag var mer än glad över att få godkänna affären. Vi spelade mot honom med Bayern München och han gjorde ett fantastiskt mål mot oss. Han är snabb, han kan göra mål, och han har erfarenhet av att spela på en hög nivå. Han har vunnit titlar i Holland och han har spelat i Champions League, det är en spelare av hög kaliber”.

Spelaren kommer dock inte att delta i matchen mot Arsenal i helgen då han drog på sig en lättare vadskada under sina sista dagar i PSV.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply