Stoke vill värva Axel Witsel

Stoke vill värva Axel Witsel

Vill plocka in den belgiska mittfältaren

Stoke vill värva den belgiska mittfältaren Axel Witsel från Zenit Sankt Petersburg, uppger Daily Mirror.

Stoke hade en stark säsong i Premier League och slutade nia i maj. För att se till att nästa säsong blir lika lyckad vill man plocka in ett antal nyförvärv. Nu verkar det som att klubben har bestämt sig för att försöka värva en specifik spelare. Spelaren det handlar om är Axel Witsel. Enligt Daily Mirror vill Stoke locka till sig spelaren från hans nuvarande klubb Zenit Sankt Petersburg.

Stoke kan dock behöva jobba hårt för att knyta till sig den belgiska landslagsmannen då Witsel ryktas vilja stanna i Ryssland. Dessutom är spelaren jagad av flera andra klubbar. Bland annat har Milan försökt knyta till sig mittfältaren under en längre tid.

Samtidigt jagar Stoke även Saido Berahino från Premier League-rivalen West Bromwich. Det hävdas att de två klubbarna har kommit överens om en transfersumma för spelaren, som ska ligga på cirka 16 miljoner pund. Spelaren uppges få 70 000 pund i veckan för att flytta till Stoke. Detta innebär med största sannolikhet att klubbar som West Ham och Newcastle inte kommer att lyckas värva anfallaren i sommar.

Tidigare i våras pratades det även om att Stoke jagar Bas Dost, och att man kommer att försöka locka den nederländska forwarden till England. Det ser alltså ut som att det kommer hända en hel del hos Stoke i sommar.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply