Manchester United ute efter försvarsduo

Manchester United ute efter försvarsduo

Mourinho vill förstärka defensiven

Jose Mourinho är, trots en aktiv sommar i transferfönstret, inte riktigt klar än och skulle vilja fylla på sin trupp med Southamptons Jose Fonte och AS Monacos Fabinho för att kunna stärka upp i försvaret.

Jose Mourinho har varit aktiv i sommarens transferfönster och sedan han tog över Manchester United har han sett till att ta in några riktigt stora namn till klubben. Sommarens fyra värvningar är Eric Baillay, Henrikh Mkhitaryan, Zlatan Ibrahimovic och Paul Pogba, som alla har gjort riktigt bra insatser hittills under säsongens tre första matcher. Men Mourinho anser sig ännu inte vara klar och vill förstärka truppen med ytterligare en eller två spelare. Det handlar om försvaret, som han anser kan stabiliseras upp än mer. Detta innebär dock att två seniorspelare i laget måste lämna, antingen permanent eller på ett lån.

Mourinho vill addera kvalitet såväl som höjd i båda positionerna som mittback och högerback, och sedan en tid tillbaka har United kopplats ihop med Southamptons mittbacksklippa och kapten Jose Fonte, samt AS Monacos atletiske Fabinho som båda är ledande kandidater för Mourinho, skriver Daily Record.

Fonte skall ha bett Southampton om att ära den överrenskommelse som han hade med klubben, om att han skulle få lov att lämna klubben om den 32årige försvararen skulle bli erbjuden stora finansiella möjligheter någon annanstans. Tidigare har den portugisiske landslagsmannen även erkänt att han känner sig smickrad av att kopplas ihop med en klubb som United.

Fabinho ses som en av de bästa högerbackarna ute i Europa och den reslige brasilianaren är medveten om Mourinhos intresse av honom under en sommar där han har hjälpt Monaco att kvalificera sig för Champions League gruppstadie. 22åringen verkar vara kluven huruvida han kommer att gå någonstans eller faktiskt stanna i klubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply