bet365

Paris Saint-Germain kan värva Toure och Schweinsteiger

bet365
Paris Saint-Germain kan värva Toure och Schweinsteiger

De två utfrysta mittfältarna kan flytta

Paris Saint-Germain sägs vara intresserad av de två utfrysta mittfältarna Yaya Toure i Manchester City och Bastian Schweinsteiger i Manchester United och kan komma att värva de båda till vinterns transferfönster.

De båda Manchesterlagen har vardera en erfaren veteranspelare som de inte vill veta av. I Manchester City är det Yaya Toure, vars agent förolämpade Pep Guardiola och nu vägrar tränaren låta Toure spela förrens han har bett om ursäkt. När det gäller Bastian Schweinsteiger anser Jose Mourinho helt enkelt att mittfältaren är för gammal och långsam och känner att han inte har någon användning för honom. Båda klubbarna vill bli av med mittfältarna och är beredda att sälja dem, då de sitter på monstruösa löner som inte är lönsamma att betala för spelare som aldrig spelar.

Nu kan Paris Saint-Germain svepa in som en räddande ängel och köpa upp de båda mittfältarna skriver den engelska tidningen Daily Star. Den 33årige mittfältaren Toure, som har en lön på runt 230 000 pund i veckan på Ethiad, skall ha varit en prioritet för de franska gigantrena redan under sommaren, då de sägs vara väldigt intresserade och är redo att testa Citys självkontroll med ett bud på 1,5 miljoner pund.

PSG har även satt ett liknande värde på Schweinsteiger. 32åringen har fått träna med reservlaget och med ungdomarna trots att han sitter inne på en lön på 180 000 pund i veckan och United har redan räknat bort den tyske landslagsmannen, trots att han kom enbart förra sommaren från Bayern München för 6.25 miljoner pund.

Båda spelarna är kvalificerade att spela Champions League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply