Uppgifter: PSG erbjuder monsterbud för Philippe Coutinho

Uppgifter: PSG erbjuder monsterbud för Philippe Coutinho

Liverpool har ett tufft val

Franska Paris Saint-Germain rapporteras vara väldigt benägna att erbjuda Liverpool Lucas Moura samt en hög summa för at i utbyte få Pools stjärnspelare Philippe Coutinho.

Liverpool är beredda att erbjuda sin stjärnytter Philippe Coutinho ett nytt kontrakt samt en löneförhöjning för att hålla bort intresse från FC Barcelona och Paris Saint-Germain rapporterar den engelska tidningen The Daily Star. Detta då Pool inte är intresserade av att se historien med Luis Suarez upprepa sig, där anfallaren presterade otroligt bra för Premier Leaguelaget, bara för att senare lämna när Barcelona kom och knackade på dörren. Därför vill Liverpool se till att Coutinho skriver under ett nytt kontrakt med en högre lön som förhoppningsvis gör det svårare för klubbar som Barca och PSG att lura iväg honom.

Den engelska tidningen rapporterar dock vidare att PSG skall förbereda ett mycket saftigt bud på yttermittfältaren. Enligt uppgifter så skall PSG, med nye tränaren Unai Emery i spetsen, vara redo att erbjuda Liverpool Lucas Moura samt en stor summa pengar för att i utbyte för Coutinho. Detta förbättrade erbjudande kommer efter att de i somras fick ett bud på 22.5 miljoner pund nekat. Klopp sägs vara ett fan av brasilianske Moura och skall ha funnit honom intressant ända sedan hans dagar i Borussia Dortmund, medans Emery inte är lika imponerad av Moura.

Coutinho har under säsongen varit i mycket fin form och gjort fyra mål samt tre assists på åtta matcher, en form som Pool hoppas att han kan ta med sig in i supermötet med ärkerivalerna Manchester United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365