Philippe Coutinho: Jag vill uppnå legendstatus

bet365

”Jag vill stanna här – jag vill bli en legend i Liverpool”

Philippe Coutinho ryktas bort från Liverpool. Den spanska La Liga-giganten FC Barcelona sägs vara benägna att värva honom, men enligt brassen själv vill han stanna stanna i klubben och uppnå legendstatus.

Ryktena om att Philippe Coutinho skulle jagas av den katalanska storklubben Barcelona, något som även bekräftades av den förre Barca-legenden – samt Coutinhos landsman – Ronaldinho. Dock är det inte lika säkert att den brasilianske mittfältaren kommer att lämna Merseyside-klubben även om han får ett konkret bud från Barca.

Enligt källor i Liverpool finns det nästan ingen spelare i världen som kan tacka nej till ett kontraktserbjudande från Barcelona, men Coutinho verkar vara av de som kan säga nej.

Vill bli legend i klubben

För i en intervju med Daily Mail säger Coutinho att hans enda plan att bli ihågkommen på Anfield för sina prestationer.

– Jag förstår vad Liverpool innebär. Man kan säga namn som Kenny Dalgish, Ian Rush, Alan Hansen, Luis Suarez, Steven Gerrard. Jag har varit här i några år nu, jag förstår vad spelare som dessa inneburit för klubben och det är det jag vill nå, säger brassen till Daily Mail.

– Vänta med att skriva nytt kontrakt? Det var många som sa det, men jag tyckte tiden var perfekt. Jag vet vad jag vill, säger 24-åringen som nyligen förlängde med klubben.

Fler nyheter om Liverpool

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365