Liverpool planerar rensning till sommaren

Liverpool planerar rensning till sommaren

Men måste ha Champions League-plats

Liverpool har ett bra lag, men de har inte djup nog och därför har nu Jürgen Klopp ett antal stjärnspelare som han skall ansluta till Liverpool, men han vet att det kommer att krävas en Champions League-plats för att kunna locka.

Premier League-klubben Liverpool har presterat väldigt ojämnt det senaste och det har gått väldigt mycket upp och ner vad det gäller resultat. Det återstår att se hur Jürgen Klopp gör för att lösa problemen för resten av säsongen, men inför sommaren sägs den tyske tränaren vara helt beredd på att värva in ett antal nya spelare, med ögonen specifikt på sex stycken toppspelare som han gillar. Klopp vet dock att för att kunna locka till sig stjärnorna kommer han att behöva en Champions League-plats att erbjuda.

Bland annat uppger den engelska tidningen Mirror att Liverpool skall ha ögonen på Alexandre Lacazette, som även är av intresse för rivalerna Arsenal och Tottenham. Den franske anfallaren har sedan tidigare hintat om att han är redo att lämna Lyon och Frankrike, och anfallaren, som har snittat över 20 mål per säsong under sina fyra år i Frankrike, kommer med all trolighet att lämna till sommaren. Pool skall även ha ögonen på RB Leipzigs Naby Keita, som har gjort stora framsteg i Bundesliga den gångna säsongen, vilket också har väckt intresse hos många.

Det innebär att Liverpool kommer att få kämpa för att få dessa spelare på deras lönelista, och man får hålla koll på deras uppkommande matcher på TV för att se om de klarar Champions League-kvalifikation.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply