bet365
bet365

Liverpool köper loss Portos Ricardo Pereira?

bet365

Liverpool in i jakten på den portugisiske försvarstalangen

FC Liverpool har gått tufft det här året, både offensivt och defensivt. Därför vill nu Jurgen Klopp värva in Portos högerback Ricardo Pereira till sommarens transferfönster.

2017 har börjat med allt utom bra för Liverpool. Klubben, som ett tag ledde årets upplaga av Premier League, har fått en mardrömsstart och bara vunnit en av de första tio matcherna på det nya året. Liverpool-tränaren har kritiserats och har enligt vissa hängt löst de senaste veckorna.

Han har dessutom kritiserats rejält för att inte ha värvat något ny spelare i januarifönstret, något som nu blivit ännu starkare kritik med tanke på Merseyside-klubbens tuffa resultat under 2017. Nu kan han dock komma att göra slag i saken.

Vill värva portugisiskt

Enligt den engelska sajten Sky Sports har Liverpool-tränaren fått upp ögonen för Portos talangfulle högerback Ricardo Pereira. Försvararen beskrivs som en defensivt skicklig back, men med kvaliteterna att bidra offensivt på planen när det behövs, något som Liverpool såklart skulle behöva. Han var under fjolårssäsongen utlånad till franska Lille men har i år spelat med Porto som tagit sig till åttondelsfinal i Champions League.

För Liverpools del handlar det nu om att lyfta sig ur krisen, framför allt i ligaspelet. Deras nästa match är mot Tottenham hemma på Anfield.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply