Liverpool jagar Danny Drinkwater

bet365

Liverpool vill ha Leicesters mittfältskugge

Jürgen Klopp är ute efter Leicesters Danny Drinkwater, det skriver Gazetta World. Men klubben får hård konkurrens av Chelsea som uppges utmana om engelsmannen. 

Det är många spelare i Leicester som just nu ryktas vara på väg bort till Premier League-konkurrenter i sommar. Sedan tidigare har både Riyad Mahrez och N’Golo Kanté kopplats ihop med Arsenal, men även skyttekungen Jamie Vardy har givetvis flera intressenter efter sin fina säsong. Näste man på tur är Danny Drinkwater som nu uppges ha lockat till sig Liverpools intresse. Klubben ska se Drinkwater som ett perfekt komplement till lagkaptenen Jordan Henderson. Två spelare som dessutom kan kampera ihop i sommarens EM-slutspel för England.

Konkurrens av Chelsea

Det lär dock inte bli någon lugn affär för Liverpool. Även förra säsongens Premier League-mästare Chelsea sägs vara intresserade av engelsmannens signatur. Spelaren har dessutom två år kvar på sitt kontrakt med Leicester, och lär därför inte bli billig för någon klubb att lösa.

Det återstår att se om det blir någon spelarflykt från Leicester i sommar, klubben har själv gått ut och sagt att de inte planerar att sälja några av sina nyckelspelare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365