Koscielny ifrågasätter Wengers val efter Chelsea-matchen

Koscielny ifrågasätter Wengers val efter Chelsea-matchen

Efter krossen från Chelsea

Efter att Arsenal blivit totalt utspelade av Chelsea ifrågasätter nu mittbacksankaret Laurent Koscielny huruvida tränare Arsene Wenger valde att spela med rätt uppställning och taktik i stormötet.

Laurent Koscielny är en högt aktad medlem av Arsenals trupp och har spelat i laget sedan 2010, då han anlände från FC Lorient. Han har jobbat tillsammans med tränare Arsene Wenger under hela denna tid och klubbens ambitioner har alltid varit att ta en ny Premier League-titel, deras senaste var 2003/2004, men ännu har de inte lyckats sätta sin plan i verket. Som det ser ut nu blir det ingen Premier League-titel för Gunners detta år heller, efter att de halkat 12 poäng bakom serie-ledande Chelsea.

Koscielny kommenterade på Arsenals föga små titelchanser och menade på att de hade kunnat spela annorlunda under lördagsförmiddagen mot Chelsea.

– Jag tror att vi spelade några spelare framför andra och jag tror att vi skulle ha spelat mer som ett lag och det fanns plats för att göra det. De tog oss på kontringen, sade Koscielny via Goal.

– Det kommer att bli svårt nu. Matematiskt har inte mycket skett men vi vet att det kommer att bli väldigt komplicerat. Vi behöver komma tillbaka till kvalitén av vårat spel, våra passningar, rörelser, avslutade fransmannen.

Det som krävs nu av Londonklubben är att inte falla ur topp 4, utan se till att de stannar kvar i Champions League åtminstondes.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply