El Kabir vill lämna: ”Jag är seriens bästa anfallare”

El Kabir var väldigt nära en flytt från BK Häcken i vintras, men till slut stannade anfallaren i Sverige. Endast tillfälligt, åtminstone enligt honom själv. För målet är att lämna redan i sommar.

– Jag är seriens bästa anfallare och jag ska flytta utomlands igen, inget snack om det, säger han till Expressen.

Han förstår att snacket om att han tycker att han är bäst stör många, men han känner att det är på tiden att säga vad han vill och tycker.

– Jag har egentligen blivit trött på mig själv för att jag varit för ödmjuk och aldrig tidigare sagt att ”ja, jag är bäst” och så vidare. Men nu har jag bestämt mig för att göra det, säga som det är. Och som jag ser det så är jag utan tvivel allsvenskans bästa spelare. På min position finns det ingen som är bättre än jag.

Svenskt medborgarskap

Häcken-spelaren har för tillfället inget svenskt medborgarskap, men inom en snar framtid kan det mycket väl bli så. För snart ska El Kabir bli pappa, och barnet ska få svenskt medborgarskap. Och med ett svenskt medborgarskap i handen, så kan dörren till en plats i Erik Hamréns landslag öppnas.

– Jag har hört att (Erik) Hamrén ska ha ringt till Häcken och frågat om jag har svenskt medborgarskap och det är så klart smickrande. Jag vill gärna spela i det svenska landslaget om det blir möjligt. Jag hoppas att det blir det.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply