bet365

Celta Vigo blåste Real Madrid på trippeln

Real Madrids formsvacka fortsätter. Ikväll blev man även matematiskt uträknade ur titelstriden med en omgång kvar.

Celta Vigo vann med 2-0 efter två mål av Charles. 

Både Cristiano Ronaldo och Gareth Bale lämnades utanför startelvan inför den stundande Champions League-finalen. Real såg ut att klara sig ändå och öppnade bäst.
Men Celta var inte alls ofarliga och hade chanser de med men det dröjde till slutminutrarna av den första halvleken innan första målet kom.

Anfallaren Charles snodde åt sig bollen av Sergio Ramos som viftade för frispark men spelet fortsatte och brassen gjorde inga misstag när han satte bollen bakom Diego Lopez i mål.

Real Madrid kom ut till andra halvlek och öste på med anfall. Men Celta-backlinjen stod på sig och det kom som en käftsmäll för Real när Charles ökade på sitt målskör med halvtimmen kvar. Anfallaren var på tårna när Xabi Alonso fick hjärnsläpp och passade fel – vilket Charles då utnyttjade till det bästa.

Med halvtimmen kvar öste Real på än mer men återigen försvarade  Celta Vigo väl och får även tacka sin målvakt, Sergio Alvarez, som stod för några enanstående räddningar som nekade Real chansen att komma in i matchen igen.

Med en omgång kvar är nu Real Madrid helt uträknade ut titelstriden och får spara krafterna den 24:e maj, då ska det spelas Champions League-final. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply