Camacho tvåmålsskytt när Malaga tog viktig seger

Ligaelvan Celta Vigo tog emot fjortondeplacerade Malaga hemma på Estadio Balaidos. Båda lagen slåss för överlevnad i Primera División men Malaga har det mest prikärt med bara tre poäng till godo ned till nedflyttningsstrecket.

Malaga, som ryckt upp sig något på sistone kom ut starkt och kunde göra både 0-1 och 0-2 i den första halvleken inför 17400 åskadare på Estadio de Balaiodos. Mittfältaren Camacho svarade för båda målen, det första efter ett inlägg från höger där spanjoren fick stå helt ensam på bortre stolpen och enkelt stöta in bollen i mål. 0-2-målet kom efter en frispark från vänster där Celta Vigo-försvararna inte alls var med och Camacho kunde helt omarkerad nicka in 0-2 för gästerna.

Celta Vigo skulle få spela en stor del av andra halvlek med en man mer efter att Duda dragit på sig ett rött kort i den 65:e minuten. Hemmalaget lyckades inte uttnytja det utan matchen slutade 0-2 till solkustlaget.