Bruce redo att sälja trio

Hull Citys 53-årige manager, Steve Bruce, meddelar på måndagseftermiddagen att han är redo att göra sig av med tre tongivande Tigers-spelare under januarifönstret, uppger Hull Daily Mail.

Cameron Stewart, Aaron McLean och Nick Proschwitz är på väg bort från klubben, där den förstnämnde jagas av såväl Leeds United som Charlton Athletic.

– Vi ska spela med Cameron tillsvidare, men det finns en hel del intresse kring honom från Leeds. Det ser ut att vara klart närsomhelst och vi önskar honom därför all lycka i framtiden, sade tränaren till tidningen och fortsatte:

– Han har haft det jobbigt på senare tid, men han kommer sakta tillbaka och vi vill mer än gärna hjälpa honom.

McLean och Proschwitz befinner sig i en liknande situation, där det också har uppkommit vissa intressen från Tyskland.

– Aaron (McLean) måste bestämma sig själv, vad som är bäst för honom. Hans kontrakt går ut i sommar och vi hoppas att vi kan lösa det på bästa sätt. Birmingham har visat intresse, men även en del andra.

– Han (Aaron) ger aldrig upp, men han är en spelare som dock inte får regelbunden speltid varje vecka. Nick (Proschwitz) sitter i samma båt. Klubbar i Tyskland har ryckt i honom, men vi har inte kommit fram till en lösning ännu.

– Precis som Aaron, vill han spela varje vecka. Det är något de vill, men något jag inte kan garantera. Det är där problemet ligger i nuläget.

Hull ligger på en tiondeplats i Premier League, med lika många poäng som elvan Aston Villa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply