Brassestjärnan vill till Chelsea

bet365

Shakhtar Donetsks playmaker, Douglas Costa, har tidigare ryktats vara på gång till Londonklubben. Så sent som i januarifönstret så florerade rykten om att Mourinho ville göra Costa till en Chelseaspelare. Istället valde man att plocka in dribblern Juan Cuadrado från Fiorentina och Costa blev därmed kvar i den ukrainska storklubben.

Nu väljer 24-åringen att tala ut om framtiden.
– Jag skulle verkligen vara intresserad av en flytt till Chelsea, inte tack vare allt som Willian har berättat om klubben utan därför att jag skulle kunna uppnå det jag vill i min karriär med en tränare som José Mourinho vid min sida, säger brassen till FourFourTwo.

Douglas Costa, som är inne på sin sjätte säsong i den orangesvarta tröjan, hyllar sin nuvarande manager i Shakhtar, Mircea Lucescu och medger att han lärt sig mycket av sin rumänske tränare. Samtidigt menar den offensive mittfältaren att han mer än gärna hade velat lära sig Mourinhos filosofi.

Avslutningsvis hyllar han Premier League.
– Jag vill spela i Premier League som är världens bästa liga. Det som hade varit charmen med att spela i England hade varit att man aldrig vet vem som kommer att vinna ligan, det är det som håller idrottare motiverade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365