BOMBEN: Xabi Alonso till Bayern?

bet365

Real Madrids 32-årige mittfältsgeneral, Xabi Alonso, är på väg bort från den spanska huvudstaden. Under sommaren har ryktena gällande en övergång till Tyskland och Bundesliga flödat bland diverse nyhetskällor runt om i Europa – och på onsdagskvällen avslöjade tyska Bild, att spanjoren har kommit överens med Pep Guardiolas FC Bayern München.

Mittfältarens kontrakt med marängerna från Madrid sträcker sig till 2016, men det mesta talar för att den forne Liverpool-spelaren byter klubb under sommarens transferfönster. Medan Bild uppger att Bayern München blir hans nästa klubbadress, skriver Marca på onsdagen att han får en lön på blott tio miljoner euro per år.
    Efter att FCB har haft stora skadeproblem på sitt mittfält, med spelare som Javi Martinez, Thiago och nu senast – Bastian Schweinsteiger – väljer man nu att slå på stort och ta in en spelfördelande, defensiv mittfältare.

På onsdagen gjorde klubben dessutom som bekant klart med Romas mittback, Mehdi Benatia, för en summa på 26 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply