Barcelona och Real Madrid slåss om Gabriel Jesus

Det brasilianska underbarnet lär hamna i Barcelona eller Real Madrid

Det mesta av fokuset just nu i fotbollvärlden handlar om EM och Copa America. Men det pågår också en period som kallas Silly Season och under detta transferfönster kan Real Madrid eller Barcelona köpa Gabriel Jesus.

Real Madrid är som vanligt ett av lagen som är allra mest aktivt under transferfönstret – i alla fall ryktesmässigt. Varje dag pratas det om nya spelare som ska in, superstjärnor som ska förlänga med klubben och andra superstjärnor som erbjuds megalön för att förlänga ytterligare. Det är alltid full fart i den spanska huvudstaden.

Både Real Madrid och Barcelona tänker inte bara för stunden, man planerar också för framtiden. Det är vanligt att spanska klubbar har blickar mot den brasilianska klubbfotbollen och nu tros man ha hittat en ny supertalang. Det handlar om Palmeiras anfallare Gabriel Jesus som ryktas till någon av superklubbarna.

Arsenal har tidigare jagat Gabriel Jesus

Enligt Transfermarketweb har Gabriel Jesus agent pratat med både Real Madrid och Barcelona om en eventuell flytt. 19-åringen ryktades förra året till Arsenal, men det intresset har svalnat av.

Den brasilianska U23-landslagsmannen kan alltså själv besluta vilken klubb han ska gå till. Även Paris Saint-Germain, Juventus och Inter är intresserade av den 175 centimeter långe anfallaren.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply