AIK-supporter gick till Söderstadion och hyllade sin avlidne vän

Under lördagen besökte många människor anrika Söderstadion som nu kommer att upphöra som fotbollsarena, till många Hammarbyares stora förtret.

Men det var inte bara Hammarbyare på plats. Anders Forsberg stod och sågade loss plankor när en man kom fram till honom och undrade om han kunde såga en plankbit till honom, trots att han var AIK:are:

”Han stod där länge, och tillslut frågade han om jag kunde hjälpa honom att få loss en planka. Sedan förklarade han nästan förläget att han egentligen var AIK:are, men att hans kompis, som hade varit Hammarbyare, var död och att han tänkte gå bort till graven med lite gräs och en sittplats,” citerar Aftonbladet Forsberg.

”Det var så fantastiskt! Han var säkert 80 år, och stod där med sin påse som han redan hade lite gräs i. Det var egentligen inte mer än en ögonblicksgrej, men man blev varm i hela hjärtat,” säger han.

Forsberg blev väldigt berörd och lade senare upp bild och text på Facebooksidan Bajenland där det fick stor spridning bland det svenska folket.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply