Agenten: ”Ibra till Milan? Vi får väl se…”

Zlatans agent håller en flytt till Italien öppen

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola menar på att en eventuell flytt till Italien skulle vara ”svårt” men säger också att ”hoppet är det sista som dör”.

Zlatan Ibrahimovic spelar för tillfället i Paris Saint-Germain, där han åtnjutit framgångar som ligavinster och rekordhållare som PSG:s bäste målskytt genom tiderna. Men med ett kontrakt som löper ut i slutet av säsongen är frågorna många, vart ska en av världens bästa fotbollsspelare härnäst? Det har tidigare ryktats om en flytt till MLS, den amerikanska fotbollsligan, men det är bara en av möjligheterna. Det har även cirkulerat många rykten kring en möjlig flytt tillbaka till Italien och Zlatans gamla arbetsgivare AC Milan var redan i somras nära på att få hem sin gamle skyttekung. Men då ville Zlatan respektera sitt avtal med PSG. Nu har 34 åringens agent Mino Raiola kommenterat dessa rykten och menar på att allt är möjligt.

– Förra sommaren var en flytt till Milan väldigt svårt, förklarar Raiola till Premium Sport via football-italia.net.

”Låt oss vara realistiska”

-Först och främst för att det fanns en överenskommelse med PSG och Zlatan ville respektera den. Nu går den ut, låt oss se vad som händer. En återkomst till Italien är svårt på grund av den fasen som italiensk fotboll går igenom. Låt oss vara realistiska, det finns inte många lag som har råd med en sådan toppspelare som han. Att vilja ha kärlek är nog, men detta är beslut för spelaren, om han en dag bestämmer sig för att spela gratis så kommer det att vara hans beslut, fortsätter agenten.

– Amerika [MLS] är inte den enda möjligheten, men det är uppenbart att en spelare med hans kvalitéer bestämmer över sitt eget öde. Kan Milan fans hoppas? Hoppet är det sista som dör … avslutar Raiola.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply