Odds IFK Göteborg Malmö FF – speltips IFK vs MFF oddset!

Odds IFK Göteborg - Malmö FF - speltips IFK vs MFF oddset!

Oddset: Malmö FF IFK Göteborg – odds Allsvenskan

Det är dags för ett stormöte mellan Malmö FF och IFK Göteborg. Det är de två topplagen från Maratontabellen som ställs mot varandra i denna match där tre poäng är väldigt viktiga för båda lagen, på varsitt håll. MFF gick förra helgen upp i serieledning efter oavgjort mot Halmstad samtidigt som Djurgården förlorade mot AIK. Nu är det dags för ett nytt stormöte och MFF tar emot Blåvitt hemma på Stadion. Odds IFK Göteborg-Malmö FF? Vad är oddset på Malmö FF IFK Göteborg matchen – toppmöte i Allsvenskan och? Bästa vinnaroddset på Malmö FF vs IFK Göteborg – oddset på vinnare i stormatchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg ikväll? Ska du tippa på IFK Göteborg mot Malmö FF på lördag? Ifall du ska oddsa på Malmö FF IFK Göteborg i Allsvenskan så har du kommit rätt. Se och spela på fotboll live =>

Odds IFK Göteborg Malmö FF - speltips IFK vs MFF oddset!

Oddsen IFK Göteborg vs Malmö FF

Vad är oddsen på att IFK Göteborg vinner ikväll mot Malmö FF? Ser vi till oddsen på denna stormatch är det dock inga hemligheter eller överraskningar. Det är Malmö FF (1.58) som enligt spelbolagen ligger bäst till för att vinna denna match. IFK Göteborg har namnmässigt ett bra lag men har inte lyckats resultatmässigt, något som gör att man ligger på nionde plats i tabellen. Oddset för att Göteborg (6.00) är även tre gånger så högt om man ser till vad MFF har.

Här är oddsen på vinnare i Malmö FF IFK Göteborg på Eleda Stadion:

Nedan ser ni oddsen inför mötet mellan Malmö FF och IFK Göteborg. Det är MFF som är hemmalag i en match där man även är stora favoriter till att ta hem de tre poängen.

1 X 2
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X2: 1,58 4,00 6,00
       
1X 12 2X
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X, 12 & X2 1.14 1.26 2.43
Tippa hos hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.77 2.00
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.76 2.07

Odds IFK Göteborg Malmö FF resultat

Odds
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1-0 : 8,50
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1-1: 8,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 2-1: 8,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 2-2: 14,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 0-1: 16,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1-2: 16,00

Malmö FF IFK Göteborg odds 1X2 + Dubbelchans

Här vinnaroddsen på i Malmö FF IFK Göteborg i allsvenska stormötet:

1 X 2
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X2: 1,58 4,00 6,00
       
1X 12 2X
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X, 12 & X2 1.14 1.26 2.43

Över och Under 2,5 mål

Odds både IFK Göteborg och Malmö FF gör mål? Kommer både IFK Göteborg och Malmö FF att gör mål under matchen? Hur många mål gör Malmö FF och IFK Göteborg totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Malmö FF IFK Göteborg i den allsvenska stormatchen:

JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.77 2.00
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.76 2.07

Vem gör mål i matchen?

Tippa målskytt i Malmö FF IFK Göteborg-matchen. Här är målskyttarna att tippa i Malmö FF IFK Göteborg matchen.

Odds Malmö FFs målskyttar

Spelare att göra mål (Malmö FF) Gör mål 1:a målet
Odds Antonio Colak gör mål 2,10 5,20
Odds Veljko Birmancevic gör mål 2,33 5,80

Odds IFK Göteborg målskyttar

Spelare att göra mål (IFK Göteborg) Gör mål 1:a målet
Odds Marcus Berg gör mål 3,35 3,45
Odds Robin Söder gör mål 4,00 4,10

Odds IFK Göteborg - Malmö FF - speltips IFK vs MFF oddset matchen Allsvenskan 2017!

Erbjudanden och information innan matchen

Till matchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg finns det mycket att spela på, detta då det är den största matchen i svensk fotboll rent historiskt sätt. Tittar man till matchen i sig är även den stor då vinnaren här kommer ha ett litet övertag på förloraren när det kommer till slutet av serien i höst. Därför är det väldigt viktigt för båda lagen att försöka få med sig tre poäng från matchen på lördag.

Det är mycket rivalitet som ligger mellan de båda klubbarna, detta då de båda ligger i toppen av maratontabellen, men det är dock inte endast därför. Förra säsongen blev det nämligen väldigt upprört då en göteborgssupporter kastade ett knallskott mot Tobias Sana som svarade att att skicka upp en hörnflagga mot Blåvitt-fansen.

Nur är Sana återigen tillbaka i Göteborg för att spela mot sin före detta klubb.

Spela  och ladda på spelkassan inför Malmö FF och IFK Göteborgs match

Att spela på Malmö FF IFK Göteborg är inte det lättaste då det är två jämna lag som ställs mot varandra, två lag som alltid ger allt när det är dags för stormatch, något som gör att oddsen är höga på båda lagen. Speltipset på denna match är att Malmö FF vinner (1.58) samtidigt som det blir över 2,5 mål (1.76).

Nedan går vi igenom de olika Malmö FF vs IFK Göteborg-oddsen inför Malmö FFs match mot IFK Göteborg samt även igenom olika vinnarodds på matchen IFK Göteborg vs Malmö FF såsom oddset på en IFK Göteborg-vinst eller att Antonio Colak gör mål. Du hittar fler odds längre ned.

Information om matchen

För dig som undrar vilken tid Malmö FF IFK Göteborg och vilken kanal IFK Göteborg-Malmö FF så är det Discovery och Discovery Plus kl. 15:00, sändningsstart 14:30 för stormatchen. Allsvenskan visas på Discovery Plus. Det finns en drös av olika marknader att spela på när det gäller stormötet mellan storlagen . När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna Antonio Colak och Marcus Berg, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Kolla på Odds Malmö FF IFK Göteborg vinnare och IFK Göteborg-Malmö FF startelvor och H2H innan du slutligen tippar på IFK Göteborg-Malmö FF. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply