Odds Malmö FF IFK Göteborg idag – Bästa oddset matchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg idag!

Odds IFK Göteborg Malmö FF - speltips IFK vs MFF oddset!

Oddset Malmö FF IFK Göteborg – tips på oddset inför matchen Malmö FF mot IFK Göteborg idag!

Bästa odds Malmö FF IFK Göteborg idag? Det är dags för ett stormöte mellan Malmö FF och IFK Göteborg. Det är de två topplagen från Maratontabellen som ställs mot varandra i denna match där tre poäng är väldigt viktiga för båda lagen, på varsitt håll. MFF gick förra helgen upp i serieledning efter vinst mot Sirius. Nu är det dags för ett nytt stormöte och MFF tar emot Blåvitt hemma på Stadion. Odds Malmö FF-IFK Göteborg? Se och spela på fotboll live =>

Vad är bästa oddset på Malmö FF IFK Göteborg matchen idag? Ska du tippa på IFK Göteborg mot Malmö FF på söndag? För dig som ska spela på matchen och letar efter det bästa vinnaroddset på dagens match mellan Malmö FF mot IFK Göteborg idag söndag så har vi plockat fram oddsen. Du hittar bland annat oddset på vinnare i stormatchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg ikväll? Ifall du ska oddsa på Malmö FF IFK Göteborg i Allsvenskan så har du kommit rätt. Se och spela på fotboll live =>

Odds Malmö FF IFK Göteborg idag - Bästa oddset Malmö FF IFK Göteborg!

Odds Malmö FF vs IFK Göteborg – tips på bästa 1X2 vinnarodds!

Vad är oddsen på att IFK Göteborg vinner ikväll mot Malmö FF? Ser vi till oddsen på denna stormatch är det dock inga hemligheter eller överraskningar. Det är Malmö FF (1.94) som enligt spelbolagen ligger bäst till för att vinna denna match. IFK Göteborg har namnmässigt ett bra lag men har inte lyckats resultatmässigt, något som gör att man ligger på nionde plats i tabellen. Oddset för att Göteborg (3.95) är även tre gånger så högt om man ser till vad MFF har.

Här är oddsen på vinnare i Malmö FF IFK Göteborg på Gamla Ullevi

Nedan ser ni oddsen inför mötet mellan Malmö FF och IFK Göteborg. Det är MFF som är hemmalag i en match där man även är stora favoriter till att ta hem de tre poängen.

1 X 2
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X2: 3,95 3,55 1,94
       
1X 12 2X
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X, 12 & X2 1.92 1.25 1.25
Tippa hos hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1.75 2.05
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1.88 1.95

Odds Malmö FF mot IFK Göteborg resultat

Odds
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1-0 : 8,50
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1-1: 8,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 2-1: 8,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 2-2: 14,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 0-1: 16,00
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1-2: 16,00

Odds Malmö FF vs IFK Göteborg 1X2 + Dubbelchans

Här vinnaroddsen på i Malmö FF IFK Göteborg i allsvenska stormötet:

1 X 2
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X2: 3.95 3,55 3,95
       
1X 12 2X
Odds Malmö FF IFK Göteborg 1X, 12 & X2 1.92 1.25 1.25

Odds Malmö FF mot IFK Göteborg mål Över och Under 2,5 mål!

Odds både IFK Göteborg och Malmö FF gör mål? Kommer både IFK Göteborg och Malmö FF att gör mål under matchen? Hur många mål gör Malmö FF och IFK Göteborg totalt? Blir det Över/Under 2.5 mål? Här måloddsen i Malmö FF IFK Göteborg i den allsvenska stormatchen:

JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,75 2,05
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 1,88 1,95

Vem gör mål i matchen Malmö FF mot IFK Göteborg idag?

Tippa målskytt i Malmö FF IFK Göteborg-matchen. Här är målskyttarna att tippa i Malmö FF IFK Göteborg matchen.

Odds Malmö FFs målskyttar

Spelare att göra mål (Malmö FF) Gör mål 1:a målet
Malik Abubakari (Malmö FF) 2,80 6,25
Veljko Birmancevic (Malmö FF) 2,80 6,25

Odds IFK Göteborg målskyttar

Spelare att göra mål (IFK Göteborg) Gör mål 1:a målet
Marcus Berg (IFK Göteborg) 3,00 6,75
Robin Söder (IFK Göteborg) 3,90 8,75

Odds Malmö FF IFK Göteborg idag - Bästa oddset Malmö FF IFK Göteborg!

Odds tips Malmö FF vs IFK Göteborg och erbjudanden inför matchen!

Till matchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg finns det mycket att spela på, detta då det är den största matchen i svensk fotboll rent historiskt sätt. Tittar man till matchen i sig är även den stor då vinnaren här kommer ha ett litet övertag på förloraren när det kommer till slutet av serien i höst. Därför är det väldigt viktigt för båda lagen att försöka få med sig tre poäng från matchen på söndag.

Det är mycket rivalitet som ligger mellan de båda klubbarna, detta då de båda ligger i toppen av maratontabellen, men det är dock inte endast därför. Förra säsongen blev det nämligen väldigt upprört då en göteborgssupporter kastade ett knallskott mot Tobias Sana som svarade att att skicka upp en hörnflagga mot Blåvitt-fansen.

Nur är Sana återigen tillbaka i Göteborg för att spela mot sin före detta klubb. Se och spela på fotboll live =>

Spela och ladda på spelkassan inför Malmö FF och IFK Göteborgs match idag!

Att spela på Malmö FF IFK Göteborg är inte det lättaste då det är två jämna lag som ställs mot varandra, två lag som alltid ger allt när det är dags för stormatch, något som gör att oddsen är höga på båda lagen. Speltipset på denna match är att Malmö FF vinner (1.94) samtidigt som det blir över 2,5 mål (1.88).

Nedan går vi igenom de olika Malmö FF vs IFK Göteborg-oddsen inför Malmö FFs match mot IFK Göteborg samt även igenom olika vinnarodds på matchen Malmö FF vs IFK Göteborg såsom oddset på en IFK Göteborg-vinst eller att Veljko Birmancevic gör mål. Du hittar fler odds längre ned.

Oddset Malmö FF IFK Göteborg idag - Bästa odds vinnare Malmö FF IFK Göteborg!

Mer information om oddset inför Malmö FF vs IFK Göteborg matchen idag!

För dig som undrar vilken tid Malmö FF IFK Göteborg och vilken kanal Malmö FF-IFK Göteborg så är det Discovery och Discovery Plus kl. 15:00, sändningsstart 14:30 för stormatchen. Allsvenskan visas på Discovery Plus. Det finns en drös av olika marknader att spela på när det gäller stormötet mellan storlagen.

När vi närmar oss så kommer att uppdatera med lite odds på bland annat stjärnorna Veljko Birmancevic och Marcus Berg, hörnor och m.m. Resten av oddsen får ni leta upp själva hos spelbolagen. Kolla på Odds Malmö FF IFK Göteborg vinnare och Malmö FF-IFK Göteborg startelvor och H2H innan du slutligen tippar på Malmö FF-IFK Göteborg. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply