Fixstjärnorna glänste och får Barcelona att drömma igen

bet365

Zlatan var tillbaka på arenan där han kysste klubbmärket. Efter den turbulenta sista tiden i klubben var känslorna inte de samma för Barcelona. Det visade också Zlatan när han knappast höll igen när han gav sitt PSG ledningen efter knappa kvarten spelad. Messi ville inte vara sämre än sin gamle lagkamrat och kvitterade kort därpå.

Skillnaden från förra mötet var att Messi, Suarez och Neymar spelade på topp denna afton. Neymar som under hösten verkligen hittat rätt i Barcelona slog strax innan pausvilan till med ett drömmål från 25 meter. Barcelona var hungrigare än PSG under den första halvleken och vandrade in till halvleksvilan med en rättvis ledning.

PSG började den andra halvleken bäst och borde gjort mål på någon av de klara chanserna de skapade. Framförallt på trippelchansen man fick i den 53:e minuten borde Cavani, Lucas eller Matuidi lyckats få in bollen. Fransmännen saknade skärpan i den sista tredjedelen ikväll. Lucas slarvade gång på gång med den avgörande passningen och Cavani löpte mycket men fel. Trots ett mindre spelövertag för gästerna höll sig Suarez framme på en retur och dödade matchen med sitt 3-1-mål.  

Barcelona vann matchen och således också gruppen. Det gör man med 15 inspelade poäng och får då en klart lättare lottning i åttondelen än PSG.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365