West Ham närmast segern på Upton Park

Det vankades London-derby på Upton Park den här lördagseftermiddagen. West Ham United tog emot Queens Park i vad som skulle bli en händelserik och tempofylld match. Nyförvärvet Loïc Rémy gjorde dessutom debut för bortalaget och som han gjorde det. Fransmannen, som kostade 8 miljoner pund och som också är klubbrekord för QPR, placerade kyligt in ledningsmålet för QPR efter en magnifik framspelning av Adel Taarabt. Resultatet stod sig till halvtidsvilan i halvlek där bortalaget imponerade stort medan West Ham hade mycket att bevisa för hemmasupportrarna. 

West Ham uppträdde mycket mer disciplinerat och organiserat i andra halvleken. Man fick igång deras yttrar Joe Cole och Matt Jarvis som stundtals höll lekstuga med QPR:s respektive ytterbackar. Matt Jarvis skulle dessutom bli involverad i hemmalagets kvitteringsmål. Han ryckte förbi Nedum Onuoha och fick till ett bra inlägg som Carlton Cole mötte med skallen. Julio Cesar räddade dock bollen, men returen gick ut till Joe Cole som enkelt kunde stöta in kvitteringen i öppet mål. Det var dessutom Joe Coles första mål på över ett decenium för West Ham. Förutom målet hade hemmalaget många bra möjligheter att gå upp i ledning, men man misslyckades att ta till vara på målchanserna. 

Trots kvitteringen får West Ham United nog vara besvikna på att bara ha fått en poäng med sig ifrån det här mötet. Desto viktigare för Queens Park Rangers som behöver alla poäng de kan komma åt i kampen om att undvika nedflyttning.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply