Vilka får Sverige möta i EM-kvalet 2020?

Vilka möter Sverige i EM-kvalet 2020?

Sveriges EM-kvalgrupp 2020

Vilka får Sverige möta i EM-kvalet 2020? Nu är det klart vilka nationer som Sverige kommer att möta i EM-kvalet 2020. Det blir, tråkigt nog för de blågula fansen, dock långt ifrån någon bekväm resa till det Europamästerskap som kommer att hållas 2020.

Först av allt får ju Sverige ta sig an Spanien. Det stjärnspäckade landslaget må vara bättre på varje position, men så har de allra flesta länderna varit som Sverige mött det senaste. Och vem kan glömma Sveriges triumf när självaste kvalmästaren Italien, för blott andra gången någonsin, missade VM på Sveriges bekostnad.

Vilka får Sverige möta i EM-kvalet 2020

Hela Sveriges kvalgrupp till EM 2020

  • Spanien
  • Sverige
  • Norge
  • Rumänien
  • Färöarna
  • Malta

Vilka får Sverige möta i EM-kvalet 2020? Det är förstås omöjligt att säga något annat än att den här gruppen, det vill säga kvalgrupp F, har en klar favorit, och det är Spanien. Europamästarna från 2008 och 2012 samt 2010 års världsmästare i Sydafrika bör sluta som etta i den här gruppen, om inget extraordinärt händer.

Men vem tar andraplatsen? Ja, den här platsen kommer ju bli väldigt viktig, och den känns vidöppen.

Vilka får Sverige möta i EM kvalet 2020?

Hur många lag går till EM? Vilka möter Sverige i EM-kvalet 2020?

Vilka får Sverige möta i EM-kvalet 2020? För i varje grupp så är det två länder som tar sig vidare. Det vill säga ettan och tvåan. Låt oss vara någorlunda rimliga, och ”garantera” Spanien förstaplatsen. Något som känns troligt. Vi vet att Sverige vann VM-gruppen 2018 före Tyskland, och att italienarna som sagt missade VM på Blågults bekostnad.

Men i en lång kvalomgång tror vi ändå att Spanien kniper den första platsen i Grupp F. Men nu är frågan: vem kommer tvåa? Det är nämligen som så att både ettan och tvåan tar sig vidare, och där finns det goda chanser.

Sveriges kvalgrupp till EM – Vilka får Sverige möta i EM-kvalet 2020

Så kan Sverige ta sig till EM 2020 då? Ja, vi på Silly Season Sveriges redaktion tycker att det blågula landslaget har alla chanser för att göra det. Det mest troliga, ifall Sverige tar sig vidare, är via andraplatsen i gruppen. Men kanske kan det till och med bli en ny svensk skräll, om spanjorerna far illa till.

Låt oss se över lagen i gruppen. Det handlar ju alltså om storfavoriten Spanien, sen kommer Sverige, Rumänien och Norge – troligtvis – att göra upp om tredjeplatsen. Sen kommer ju Malta samt och Färöarna inte ha någon rimlig chans att på topp två.

Det innebär, med andra ord, att det kommer troligtvis vara tre lag, Sverige ett av de, som kommer att göra upp om andraplatsen i den här EM-kvalgruppen.

Odds på Sverige i EM-kvalet

Det är många som gillar att spela på Sveriges EM-kvalmatcher. Nedan hittar ni oddsen på hur det ser ut för Blågult. Vi har tagit fram odds för hur det ser ut både för att vinna gruppen och sluta topp två. De två bästa lagen går vidare från varje grupp och Sverige har en stor chans att gå vidare. Man behöver dock göra flera bra matcher, framför allt på bortaplan, för att kunna säkra en plats i huvudturneringen. Att spela mot Norge eller Rumänien på bortaplan är aldrig lätt. För att inte prata om Spanien som man spelar på mot Estadio Santiago Bernabéu.

Nu när det svenska landslaget går in i en ny generation har spelbolag som Unibet, bet365, betfair och Leo Vegas unika erbjudanden och att spela på Sverige ger dig dubbel glädje då du kan vinna pengar samtidigt som Sverige kommer närmare en plats i EM 2020.

Lag Vinnare Topp 2
Spanien 1,30 1,02
Sverige 5.00 1,70
Norge 13.00 2,55
Rumänien 29.00 4,00
Färöarna 751.00 101,00
Malta 751.00 201,00

 

100% bonus 500% bonus 100% bonus 100% bonus
Bethard Cherrycasino sport Betfair betsafe
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS!

Mer om EM-kvalet på Silly Season Sverige

Om du är ute efter mer info om EM-kvalet och Sveriges match har du kommit helt rätt. Hos oss hittar du svar på allt från hur går Sverige till EM 2020 och när spelar Sverige nästa EM-kvalmatch? Du hittar även allt om EM-kval resultat och Sveriges kvalgrupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply