”Vi kan slå Bayern”

Den 27-årige mittfältaren har uppfostrats i Bayern Münchens ungdomsakademi och gjorde även 92 framträdanden för klubben, innan han lämnade för Hertha Berlin under förra året. Inför denna säsong kom han till FC Augsburg – ett lag som haft det otroligt tuff i Bundesliga under säsongen. Ottl ser nu fram emot att spela mot sin gamla klubb, som han tror att Augsburg är kapabla till att slå.

– Det är stora Bayern, som spelar om titeln varje säsong, mot den lilla motståndaren som kämpar för att etablera sig i Bundesliga, sade mittfältaren till tyska TZ.

– Vi kan se det i varje helg att underdogen kan slå favoriten. Om inte Bayern kommer upp i sitt 100-procentiga spel och vi är på topp, har vi helt klart en chans.

– Stör vi Bayern tillräckligt, blir vi lyckliga, men vi behöver också varende poäng. De kommer kanske att underskatta oss en aning.

– Det är helt klart imponerande hur de har spelat i år. Men efter deras briljanta säsong såhär långt, behöver de vara lite försiktiga. Jag tror förvisso inte de kollapsar och de kommer säkerligen att bli Bundesliga-mästare denna säsong, avslutade den forne Bayern-spelaren.

Lördagsmatchen sparkas igång, som vanligt, klockan 15:30 på SGL Arena i Augsburg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply