Uppgifter: United förbereder megabud på Lucas Hernández

Uppgifter: United förbereder megabud på Lucas Hernández

Man United vill värva ’Lucas’

Vänsterbacken som i somras var startspelare i Frankrikes guldlag i VM jagas av många klubbar. Nu sägs Manchester United vilja slänga upp ett megabud.

Lucas Hernández har under hela sin tid i Atlético haft ögonen på sig. Ända från tiden i ungdomslaget har flera av Europas största klubbar följt honom och buden har bara blivit fler efter steget till a-laget. Det är framför allt Real Madrid och Manchester United som är intresserade av fransmannen och nu skriver spansk press att den sistnämnda klubben förbereder ett megabud till vintern.

Spelaren har ett kontrakt med Atlético till och med sommaren 2024 och en utköpsklausul på 90 miljoner euro. Det är den Madridbaserade tidningen MARCA som skriver att Mourinho vill förstärka försvarslinjen under vintern och vill lägga mycket för att få in världsmästaren. Det nämns inte några siffror men Atlético tänker endast att acceptera en övergång om man betalar utköpsklausulen som finns i spelarens kontrakt. United sägs även vilja dubbla spelarens lön om det blir en flytt till Old Trafford under den kommande tiden.

SE ÄVEN: Real Madrid vill betala utköpsklausulen för Lucas Hernández

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply