Paqueta jagas av Manchester United

Paqueta jagas av Manchester United

United ger inte upp brassetalangen

Det ryktades om flera storklubbar, och inte minst Manchester United verkar nu vara på gång att försöka köpa loss storstjärnan Lucas Paqueta.

Att den unge brassen är het på marknaden råder det inga som helst tvivel om. Något som gör att stjärntalangen, med störst sannolikhet hamnar i Europa snart. Just nu ska inte minst Manchester United vara intresserade av brasilianaren. Något som flera medier på de brittiska öarna rapporterar om under veckan.

AC Milan vann dragkampen?

SE HÄR: NHL speltips

Vem är Paqueta då? Jo, han är fostrad i Flamengo, och tog för knappa året sen steget upp från U20-laget till A-laget. Väl där har han imponerat stort.

Men snart lär den nu 21-årige brasilianaren vara ett mer känt namn för även den europeiska fotbollspubliken. Det beror ju på att flera större klubbar i Europa har visat intresse.

Det lär dock kosta. Det pratas om en prislapp på allt från 200 miljoner till en bit över 350 miljoner kronor för talangen. Nu verkar det dock vara klart vem han går till. Så väl Liverpool som Manchester United uppgavs vara klubbarna som var närmast. Men nu verkar det alltså som AC Milan har vunnit det här racet, något som The Sun rapporterar om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply