Uppgifter: Lewandowski på Juventus önskelista

Uppgifter: Lewandowski på Juventus önskelista

Juve vill värva Lewandowski

Den italienska storklubben är ute efter en anfallare. Nu riktar man blickarna mot Bayern Munchen och Robert Lewandowski, men spelare som även kopplats ihop med Real Madrid under flertalet säsonger.

Robert Lewandowski är ett jagat namn när det kommer till transfermarknaden. Den polske anfallsstjärnan har vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt, något som dock inte blivit av. Det har pratats om allt från Real Madrid och Paris Saint-Germain men nu har en ny klubb lags sig in i jakten på polacken.

Det är italienska Tuttosport som kommer med uppgifter om att den gamla damen ska vara ute efter Lewandowski vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2021. Det kommer dock inte bli någon billig historia för Juventus om de kontaktar Bayern Munchen om en affär. Real Madrid har tidigare fått bud på 100 miljoner euro nekade och då priserna stigit kan 29-åringen komma att kosta ännu mer nu.

Uppgifter- Lewandowski på Juventus önskelista

Tidigare kritiserat Bayern

Något som pekar på att Lewandowski kan komma att lämna Bundesliga är anfallarens tidigare kritik. Den före detta Dortmundspelaren har tidigare kritiserat sitt klubb för att inte satsa tillräckligt när det kommer till spelarköp. Anfallaren har menat på att man inte värvar in tillräckligt bra spelare för att förstärka laget och vara med och slåss om Champions League varje säsong.

SE ÄVEN: Officiellt: Alex Timossi klar för Bayern Munchen

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365