bet365

Uppgifter: Crystal Palace vill köpa Robin Olsen

Uppgifter: Crystal Palace vill köpa Robin Olsen

Robin Olsen till Crystal Palace?

Enligt uppgifter ska Robin Olsen finnas på Crystal Palace önskelista under januarifönstret. Man ska redan ha tagit kontrakt med FC Köpenhamn om en värvning.

Robin Olsen kan ta kliver till Premier League redan inom ett par veckor. Det menar i alla fall SportExpressen som avslöjar att Crystal Palace vill köpa loss burväktaren.

– Det finns klubbar i Premier League som är intresserade av Robin, säger hans agent Hasan Cetinkaya.

Enligt tidningen ska Palace redan ha tagit kontrakt med FC Köpenhamn om en eventuell övergång men det är mycket som ska klicka om en övergång ska bli av. Det är fortfarande oklart hur mycket engelsmännen är beredda att betala samtidigt som FCK inte kommer låta Olsen går för en låg summa. Lagets tränare Ståle Solbakken har tidigare varit noga med att man kommer sälja den skånska målvakten, men i så fall till sommaren.

Agenten Hasan Cetinkaya bekräftar att intresset är stort för Olsen:

– Robin har haft en fantastisk utveckling i FC Köpenhamn och storspelade i landslaget i matcherna mot Italien. Intresset var stort för honom innan de matcherna men har ökat sedan dess, säger spelarens agent Hasan Cetinkaya och fortsätter:

– Jag kommenterar aldrig klubbar men kan bekräfta att det finns konkret intresse från Premier League-klubbar. Vi får se vad som händer, säger Cetinkaya.

Uppgifter- Crystal Palace vill köpa Robin Olsen

Agenten bekräftar att Olsen kommer att lämna Parken för spel på annat håll, men att det inte är helt klart om det blir i januari eller till sommaren.

– Ser man till vad klubben har sagt är det till sommaren, det har varit planen. Men sånt kan ju ändra sig, man vet aldrig. Det är Ståle Solbakken som är chefen och han som bestämmer hur det kommer att bli. Han är en klok man och en person som jag har stor respekt för, avslutar Cetinkaya.

Robin Olsen sitter på ett kontrakt med den danska storklubben till och med sommaren 2020. FCK kan vänta med att sälja spelaren till sommaren efter Fotbolls VM 2018 där Olsen är självklar i den svenska truppen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply