Uppgifter: Gerard Pique förlänger med Barcelona inom kort

Uppgifter- Gerard Pique förlänger med Barcelona inom kort

Barcelona överens med Piqué om nytt kontrakt

Enligt spansk press kommer Barcelona inom kort offentliggöra att Gerard Pique skriver nytt kontrakt med klubben och stannar under resten av sin karriär.

Barcelona har kommit långt när det kommer till att förlänga kontrakten med spelarna i truppen. För några dagar sen stod det klart att Andres Iniesta skriver på ett livstidskontrakt med klubben och på onsdagsmorgonen kommer nya uppgifter om flera förlängningar. Enligt den spanska tidningen SPORT kommer även Gerard Pique att skriva ett på ett nytt kontrakt inom kort. Landslagsspelaren sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig till och med 2019 men kommer nu att förlänga överenskommelsen med tre år.

30-åringen anslöt till Barcelona sommaren 2008 då han lämnade Manchester United för spel i FC Barcelona, klubben där han tidigare spelat i ungdomskategorierna.

Uppgifter- Gerard Pique förlänger med Barcelona inom kort

Även Sergi Roberto förlänger

Det är inte bara Gerard Pique som kommer förlänga sitt kontrakt med den katalanska storklubben. Även Sergi Roberto sägs skriva på ett kontrakt till och med sommaren 2022. 25-åringen är en av spelarna som tagits upp från Barcelonas ungdomsakademi och efter att ha blivit från mittfältet ner till backlinjen slagit igenom och tagit en startplats.

Tidigare har det ryktats om att Sergi Roberto inte skulle vara nöjd med sin situation i klubben. Rykten om eventuell flytt har florerat men nu ser spelaren alltså ut att stanna på Camp Nou.

SE ÄVEN: Barcelona-stjärnornas löner 2017/2018

SE ÄVEN: Spelschema för La Liga 2017/2018

Uppgifter- Gerard Pique förlänger med Barcelona inom kort

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply