Uppgifter: Endast läkarundersökning kvar för Khedira

Allt talar för att det blir Juventus för mittfältaren

Uppgifter säger på tisdagen att den tyske stjärnan Sami Khedira enbart har läkarundersökningen kvar, innan en övergång till Juventus är helt slutförd.

Sami Khediras framtid ser ut att vara besvarad. Förra veckan rapporterades den tyske landslagsstjärnan, som länkats till såväl Premier League som Bundesliga under våren, vara på väg till Bianconeri. Den italienska storklubbens mål hävdades då vara att slutföra värvningen av mittfältaren innan Champions League-finalen spelas i juni mot Barcelona.

Bara läkarundersökning kvar

Och idag kommer nya heta rapporter i ämnet från italiensk media. Både Gazzetta dello Sport och Tuttosport säger nämligen att  affären är i stort sett klar för Juventus, med enbart en läkarundersökning kvarstående för spelaren. Tysken kommer då ansluta som bosman från Real Madrid, med tanke på att hans kontrakt löper ut där i sommar, och uppges ha fått ett erbjudande på fyra miljoner euro i årslön över tre säsonger.

Ett treårigt kontrakt väntar Khedira

Det ska även, enligt rapporterna, vara bonusar inkluderade i spelarens kontrakt, vilket möjliggör för honom att utöka sin lön tack vare sina prestationer på planen. Den rutinerade landslagsmannen har noterbart bara fått speltid i sjutton matcher den här säsongen för den spanska storklubben Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply