Uppgifter: Arsenal vill låna in Malcom från Barcelona

Uppgifter: Arsenal vill låna in Malcom från Barcelona

Arsenal vill hämta in Malcom

Den engelska huvudstadsklubben har tidigare varit klara med att man endast kommer låna in spelare om de ansluter i vinter. Nu rapporterar brittisk press att Gunners kan låna in från FC Barcelona.

Malcom har inte haft det lätt sedan han valde att flytta till FC Barcelona före AS Roma. Brassen finns knappt med i Ernesto Valverdes planer och det har blivit väldigt sparsamt med speltid sedan flytten till den spanska storklubben. Nu sägs Arsenal ha ögonen riktade mot spelaren och Gunner ska vara intresserade av att försöka få till ett lån för Malcom. Det är brittisk press som kommer med uppgifter om att spelaren som kostade 41 miljoner euro i somras kan vara på väg att lämna Camp Nou.

Arsenal ska ha hört sig för om att försöka hämta in spelaren på lån under resten av säsongen och därefter få en köpoption. Det hela ska ha ägt rum under förhandlingarna kring Denis Suarez flytt till de brittiska öarna. Suarez sägs kosta 2 miljoner euro att låna in och därefter vill Barcelona lägga in en obligatorisk köpoption på 20 miljoner euro.

På torsdag stänger transferfönstret och det återstår att se var de båda spelarna befinner sig när klockan slår över till den 1 februari.

SE ÄVEN: Uppgifter: Arsenal vill värva Juan Mata till sommaren

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply