bet365

Uppgifter: Arsenal får nej av jagade anfallaren Malcolm

Uppgifter: Arsenal får nej av jagade anfallaren Malcolm

Malcolm nobbade Arsenal

Gunners är på jakt efter förstärkning men det går inte exakt som man förväntat sig. Flera brittiska tidningar skriver nämligen att man fått ett blankt nej på frågan om att värva Malcolm.

Arsenal har under de senaste åren varit på jakt efter flera spelare. Det är framför allt namn från franska Ligue 1 som varit intressanta för Arsene Wenger men det har inte blivit som man tänkt sig. Spelare som FabinhoMbappé och Lemar har alla nobbat en flytt till Emirates Stadium och jakten går vidare på nästa nyförvärv. Ett namn som det pratats mycket om under den senaste tiden är Malcolm. Anfallaren har slagit igenom i Bordeaux i den franska ligan och har denna säsong stått för åtta mål och fem assist på 25 matcher.

Enligt flera brittiska tidningar ska Arsenal vara på jakt efter 21-åringen men det blir ingen lätt uppgift att knyta till sig spelaren. Flertalet andra Premier League-klubbar ska ha visat intresse för spelaren samtidigt som Bordeaux inte är speciellt intresserade av en försäljning. Arsenal ska nämligen ha kommit med ett bud på 37,5 miljoner pund under januarifönstret men fransmännen ska ha tackat nej. Man vill nämligen inte släppa någon av sina viktigaste spelare mitt under säsongen.

Istället kommer Arsene Wenger och Arsenal klubbledning försöka få till en övergång till sommaren.

SE ÄVEN: Arsenal-stjärnornas löner 2018

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply