Uniteds back-up – Bastian Schweinsteiger

Manchester United ska tydligen ha en plan b om värvningen av Francesc Fabregas inte går igenom. The Mirror skriver att om deras bud på 35 miljoner pund plus 5 miljoner pund i bonusar blir nobbat ska de vända sig till Tyskland och Bayern München. Där går nämligen ryktena att mittfältsgeneralen Bastian Schweinsteiger inte passar in i klubbens nya taktik.

Manchester United börjar bli desperata, de är i behov av en världsklass-mittfältare. Erbjudandet på Fabregas baseras i tron på att spelaren verkligen vill lämna katalanerna för spel i England. Evertons Marouane Fellaini och Reals Luca Modric har tidigare varit på tapeten för Premier League-mästarna men väldigt lite har gjorts för att genomföra en sådan affär.

Pep Guardiola har tydligt indikerat att han inte vill ställa upp ett spelsystem som innefattar två defensiva mittfältare. Och managern verkar ha sina favoriter, Thiago värvades in och Javi Martinez uppges få betydligt mer speltid kommande säsong.  

Schweinsteiger, som förra veckan utnämndes till årets tyska spelare, kommer få kämpa allt hårdare för sin plats. Moyes har fortfarande inte värvat någon spelare sedan han tog över efter Sir Alex Ferguson. Kan ett köp av tysken vara en affär som United-fansen gillar?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply