United förklarar sig för fansen i öppet brev

Flera spelare ryktades vara på väg till Manchester United under sommaren men till slut blev det ”bara” Fellaini och United har fått utstå en hel del kritik från fansen. Nu vill vice ordförande, Ed Woodward, förklara sig i ett öppet brev till fansen:

”Klubben har alltid backat managern när det gäller övergångar och det kommer fortsätta så. Klubben har visat sin tro, och lojalitet till Moyes genom att ge honom ett sexårskontrakt”

”Att låta honom skapa framtidens Manchester United är ett långtidsprojekt och inte ett åttaveckors panikprojekt. Han måste få tid att bedöma sin nya trupp och komma med sina egna beslut om vilka han känner ska förstärka den”

”Det två viktigare prioriteringarna klarade vi av. Det första var att behålla Wayne Rooney och det andra var att få in en mittfältare.”

Woodward säger också att vi inte får glömma bort Wilfried Zaha, som värvades förra säsongen, men som kommer nu också får ses som en ny värvning plus att Adnan Januzaj har lagts till i truppen.

”Det är också viktigt att poängtera att många av de spelare som kopplades samman med klubben under transferfönstret aldrig figurerade i David Moyes planer och att namnet Manchester United användes av andra för att höja andra spelare det deras värde”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply