Inför Tyskland – Italien: Conte hyllar Tyskland

Antonio Conte lägger pressen på Tyskland

Ikväll spelas det här mästerskapets kanske hetaste match hittills, när Italien och Tyskland ställs mot varanra i Bordeaux. Favoritskapet ligger alltjämt på regerande världsmästaren Tyskland, och Italiens Antonio Conte gör allt han kan för att bygga på det. – Vi möter världens bästa lag, säger han till UEFA.com

Italien har imponerat på alla under inledningen av EM 2016 med vinster mot bland andra Belgien och Spanien. Ikväll ställs Antonio Contes mannar inför sitt kanske svåraste prov hittills, när man ställs mot dem regerande världsmästarna i kvartsfinalen.
– Vi möter världens bästa lag, oavsett om de vann VM eller inte. Jag tycker att de är världens bästa lag just nu, och de har massor av kvalitéer, säger Conte till UEFA.com.

Får medhåll av Buffon

Italien har i turneringen hyllats för sin defensiva struktur och snabba kontringar, men Conte hyllar istället kvällens motståndare för sitt lagbygge.
– Förutom tekniska kvalitéer, talang och fysik kan man se en spelstruktur. De organiserar och styr matchen fantastiskt, det är ett lag. De jobbar oerhört hårt och förtjänar verkligen att vara världsmästare.
Contes kapten, 38-årige Gianluigi Buffon, håller med.
– Det kommer bli ett tufft test för oss, men det kostar inget att försöka. Vi har inte kommit så här långt på tur, vi har spelat bra, men vi vet att vi kommer möta det förmodligen starkaste laget av dem alla. Och matchen börjar på 0-0.

Özil: ”Vill vinna titlar”

På andra planhalvan står alltså Tyskland. Ett lag som spelat bra, men inte alltid fått bollen i mål trots massor av skapade målchanser. Ikväll lär det krävas mot det italienska försvaret, som hittills bara släppt in ett mål. Men Tysklands Mesut Özil är tydlig med vad han har siktet inställt på.
– Jag är alltid hungrig och vill vinna titlar. Vi vet att vi har en ny chans att vinna titlar och vi vill verkligen bli EM-mästare. Det kommer bli tufft mot Italien, men vi vill ta oss vidare och så får vi se vad som händer, säger tysken till UEFA.com.

Tyskland-Italien tips, odds, TV-kanal & live stream

Ifall du ska tippa på matchen så kan du läsa Italien-Tyskland tips eller ta del av samtliga erbjudanden nedan. Se även Italien-Tyskland startelvor, laguppställning & H2H samt Italiens EM-trupp och Tysklands EM-trupp för head-to-head statistik och info om spelarna och landslagen.

Inför Tyskland mot Italien* Till erbjudandet
200 kr + 200 % i bonus hos Unibet Till Unibet =>
2000 kr i bonus hos betfair Till betfair =>
1000 kr riskfritt hos expekt Till expekt =>
200 kr riskfritt hos betsson Till betsson =>
200 kr kontant hos paf Till paf =>
1000 kr riskfritt hos Ladbrokes Till Ladbrokes =>

Tyskland – Italien spelas ikväll klockan 21:00 och kvartsfinalmatchen sänds på TV4 gratis.

Ifall du inte har TV4 så kan du se Tysklands match mot Italien live hos Cmore =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply