Udinese tog storseger utan Di Natale

Parma är känt för att vara ett starkt hemmalag den här säsongen. Men i de senaste matcherna har man sviktat och idag åkte man på en förlust i hemmamatchen mot Udinese som saknade sin storstjärna Antonio Di Natale.

Då klev Luis Muriel fram istället för gästerna och satte de två första första målen i matchen, 2-0 var också ledningen för Udinese efter 45 minuter. Matchen trots allt ganska jämn, men Udinese var vassare i avslutningslägena och tack vare det förtjänade man vinsten.

3-0-målet sattes av Roberto Pereyra efter dryga timmen spelad. Ranégie byttes in med drygt tio minuter kvar av matchen men åstadkom inget speciellt. Det blev en seger med 3-0 för Udinese som ligger på åttonde plats, Parma ligger elva.