Officiellt: Sampdoria förlänger med trio

bet365

Jagade mittfältaren förlänger till 2020

Efter flera flyttrykten om Sampdorias Roberto Soriano står det nu klart att han tillsammans med två andra spelare förlänger sina kontrakt.

Sampdorias spelare har varit jagade på transfermarknaden under sommaren men tillslut lyckades man hålla kvar några av sina främsta spelare. Nu har man även kommit överens med tre spelare om att förlänga deras kontrakt.

Under fredagen bekräftade klubbens sportchef Carlo Osti tillsammans med klubbens president Massimo Ferrero att man har förlängt kontrakten med Lorenzo Di Silvestri, Eder och Roberto Soriano. Den förstnämnda förlänger sitt kontrakt till och med 2019 medan de andra två skriver på för ytterligare ett år.

– Vi har ett väldigt ambitiöst projekt och de tre spelare som förlängt sina kontrakt är vitala för hela laget, berättar Osti.

Många italienska klubbar har visat intresse för alla tre spelarna som nämnts ovan och den mest omtalade har varit Roberto Soriano. Det är framför allt Inter Milan som ska ha varit intresserade av att köpa loss spelaren som varit i Sampdoria sen 2009. Tidigare har Sorino fått sin fotbollsuppfostran i Bayern München då han föddes 1991 i Tyskland. Inters lokalkonkurrent AC Milan ska även de ha frågat om spelarens tjänster men klubben har alltid tackat nej då man ser en framtid i 24-åringen

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply