”Müller var hänsynslös framför mål”

Eintracht Frankfurt hade inte mcyket att säga till om när Bayern München kom på besök. Efter bland annat ett hattrick av den 25-årige stjärnan Thomas Müller, slutade matchen klara 0-4 till de gästande mästarna. Efter matchen kunde inte Müller låta bli att hylla sitt lag efter ytterligare en fin insats i höst.

– För tillfället slår vi inte en enda pass fel. Frankfurt var väldigt aggresiva, det var en annorlunda match i jämförelse med vad vi ställts mot tidigare. De orsakade en del problem med vår struktur, men när vi kom förbi deras första spelare så fanns det gott om ytor, som vi kunde utnyttja en eller två gånger, säger Müller enligt Goal.com.

Thomas Müller har nu gjort sex mål på tio matcher för Bayern München som ångar på i toppen av Bundesliga. Mittfältaren Sebastian Rode kunde inte låta bli att hylla spelaren efteråt.

Thomas var hänsynslös framför mål i dag. Eintracht stod emot väl och satt oss under en stor press, så vi kunde inte bygga spelet bakifrån som vi normalt gör. Men de rann ut i sanden mot slutet och det blev en mer ensidig historia, säer Sebastian Rode enligt Goal.com.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365